Agenda


01-01-2016

Lezingen

Download hier het algemene aanbod van de lezingen:
- Teaming with life
- De mens als nuttige soort
- Randerij
Voor reserveringen kunt u een mail sturen aan info@jwlp.nl 


17-09-2017

Teaming with life - voedselbos workshop

Draai mee in de creatie van een steeds rijker wordende wereld..
Met Zela & kompanen organiseren we een voedselbosworkshop:"Teaming with life". Een unieke workshop waarin we praktisch met planten en dieren samenwerken en uitvoering geven aan de realisatie van een nieuw voedselbos. Theoretisch duiken we diep in het wezen van voedsel, waarin we leven niet langer als “survival of the fittest” maar als extreem efficiënte creatiepatronen zien...

Wil je informatie ontvangen zodra de datums bekend zijn, stuur me dan alvast even een mailtje info@jwlp.nl
>> Download de uitnodiging 


19-04-2018

De bodem als klimaatstrijder: Hoe Gentse stadslandbouw inzetten?

De klimaatcrisis lijkt zich ergens in de verte af te spelen, maar eigenlijk hebben we alles dichtbij zelf in handen. Weinigen weten dat door slecht bodembeheer de bodem de allergrootste CO²-vervuiler is. Dit proces is door een goede stadslandbouw omkeerbaar in een voedselproducerende en biodiversiteit creërende CO²-accumulator. Door slimme keuzes te maken kunnen we zelf onze groene omgeving omtoveren tot een bijzonder efficiënte klimaatstrijder!

In dit forum duikt Stadslandbouw Gent diep in de creatiepatronen van het leven zelve en smeden ze Gentse plannen. Prfessor Steven Sleutel en Jos Willemsen spreken in de Vooruit..

>> Vooruit


14-05-2018

rondleiding voedselbos

Wat is voedselbos en wat maakt het zo razend interessant? In het voorjaar van 2018 zullen we weer verschillende rondleidingen organiseren, ondermeer in de voedselbossen in Oostkapelle en Graauw.

Wil je informatie ontvangen zodra de datums bekend zijn, stuur me dan alvast even een mailtje info@jwlp.nl